Training van: impulscontrole, flexibiliteit en werkgeheugen

Braingame Brian is een uitdagende en wetenschappelijk onderbouwde training. Het is een trainingsprogramma dat de executieve functies bij kinderen traint. De hersenen van de kinderen worden dusdanig gestimuleerd dat informatie beter en langer wordt onthouden. Kinderen leren sneller op hun “rem” te staan en kunnen makkelijker (om)schakelen van de ene naar de andere situatie.

Wat is braingame brian

Inhoud training

De training bestaat uit 3 trainingstaken en een spelwereld. Door de spelwereld worden kinderen uitgedaagd trainingstaken uit te voeren en worden ze beloond voor hun inzet. De training is gemakkelijk thuis en op school uit te voeren en is goed in te plannen op momenten dat dit het beste uitkomt.

  • Voor kinderen van 8 tot 12 jaar
  • Effectief (Evidence Based)
  • Flexibel inzetbaar
Meld je aan

In de maand september & oktober kunt u zelf aan de slag!

U hebt als ouder interesse in het inzetten van de training Braingame Brian bij uw kind!
Dit kan nu ook zonder de ondersteuning van een gecertificeerde trainer. Deze mogelijkheid wordt u nu geboden in het kader van een onderzoek; in de maand september & oktober kunt u zich hiervoor aanmelden. Naast een analyse van de trainingsresultaten meten we ook de resultaten met behulp van een korte dagelijkse rapportage.
De kosten van de training bedragen 100 euro inclusief btw. Wilt u het trainingspakket aanschaffen dan kunt u het formulier invullen.

Meld je aan

Wat doe je in braingame brian

Trainingstaken

Executieve functies zijn hersenfuncties die helpen bij het vasthouden en richten van de aandacht, het plannen, organiseren, sturen en het controleren van gedrag.

1. Werkgeheugentaak

2. Stoptaak

3. Schakeltaak

Inschrijven

Nadat u het formulier hebt ingevuld ontvangt u zo spoedig mogelijk een factuur per email. Betaling van de factuur kan uitsluitend via de link in de factuur. Na de betaling wordt een trainingsaccount geactiveerd en ontvangt u per email een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee uw kind kan inloggen om de training te starten.Classificatie
Medicatie

FactuurgegevensDagelijkse vragenlijst

Voor meer info, klik hier

Om Braingame Brian te kunnen gebruiken worden de bovenstaande gegevens in een database opgeslagen.
De adresgegevens worden alleen in een betalingsdatabase opgeslagen. Alleen als u hieronder toestemming geeft worden de gegevens na afronding van Braingame Brian langer (max. 15 jaar) bewaard voor wetenschappelijk onderzoek.

Ik geef hierbij toestemming om de gegevens van mijn zoon/ dochter na afronding van Braingame Brian in een geanonimiseerde vorm te bewaren in de database van de stichting Gaming & Training.